luni, 1 noiembrie 2010

Obsedate de curatenie??? sau primate care prefera jocul "despaducherii"???

Asta asa...ca de luni dimineata. Sa inceapa saptamana cu dreptul!

Am observat mai nou, ca toti barbatii sunt extrem de revoltati pe obsesia femeii vis-a-vis de curatenie. Am ramas surprinsa cand am auzit si la radio, am citit si pe diverse bloguri, cum ca barbatul e mai simplu, ca pentru el e bine oricum...

Poi sa ma ierte Dumnezeu, barbatilor oare le-ar fi indiferent unde ar domicilia daca ar avea de ales? Casa sau grajd fratilor?

Hmmm...nenumarate idei cum ca:
1. Ar fi suficient de sters praful sau de spalat pe jos o data/saptamana...hmm...daca voi ziceti...cred ca asta e din cauza lenei voastre, ca sa nu aspirati decat o data la 2 sapt. - 1 luna! Traiti voi in asemenea case. Puturosilor!
2. Vasele n-ar trebui spalate zilnic, ci e ok si a doua sau a treia zi...NOA PAN'ACI!!! Tocmai auzisem de un imbecil la care nevasta i-a fost plecata cateva zile de-acasa, ca manca zilnic in farfurie curata scoasa din dulap, fara sa le spele pe cele murdare. Cu o zi inainte de a sosi nevasta acasa, decat sa spele farfuriile, s-a dus si a mai cumparat una, sa aiba curata...sa manance din farfurie curata! Poi i-o spargeam de cap moment...cum ajungeam acasa! Poi mai nevestelor, asemenea barbat nu mai merita never-ever farfurie curata. Io i-as pastra una singura pe post de valau...doar i-as "alimenta-o" cu hrana si ar avea curata, cand ar pune mana sa si-o spele. Daca eu le spal zilnic cand sunt acasa, poi sa puna mana si mangafaua o data/an cand sunt plecata sa-si spele troaca!
3. Atunci cand faci dus, daca nu ai udat baia complet (faianta, gresie, rufele din cosul pentru spalat, prosoape)...nu esti spalat! La naiba! Daca tot o faceti, dati si voi cu mopul pe jos, ca nu va pica nimic. Jur! In plus, exista riscul, ca dupa un asemenea dus, sa cazi chiar tu si sa-ti frangi gatul in baie pe gresia uda. Cunosc personal un caz...n-a fost vorba de gat pana la urma, ci doar de o mana (asezata frumos in gips)...atata nu va duce tartacuta???
4. Cand te pregatesti pentru dus, hainele nu se arunca in cosul cu rufe murdare ...te dezbraci din mers si le lasi presarate pe jos in drum spre baie...la fel cum prosopul ud e abandonat pe undeva prin camera, la locul in care va imbracati! Mai fratilor...voi sunteti cu capu'? Credeti ca femeia e pe post de gaina? Sa umble in urma voastra si sa culeaga de pe jos??? Cred ca "le-as uita" pe jos, inclusiv chilotii cand as auzi ca vin musafiri si in jurul orei cand ar trebui sa vina, as tzasni-o in treaba mea. Sa las mangafaua acasa cu chilotii in mijlocul camerei, sa-si astepte musafirii. Ar fi o lectie buna...
5. Ce-are daca pica pe jos cand mananci? Ca de-aia e gresie, sa se curete usor! Poi mai purceilor...gresia aia oricat de usor s-ar curata, nu se curata singura! Si de la voi mana de ajutor in privinta asta, mai rar! Oare de ce a fost inventata masa, sa se manance civilizat? Sau sa semeni zilnic in bucatarie "un arbore de paine"?
6. De ce trebuie dus zilnic gunoiul? Chiar daca nu e plin?... SA NU PUTA! De-aia...mai ales cand sunt resturi de ceapa, usturoi, carne si alte alea...voi n-ati auzit de mirosuri pestilentiale??? Va place mirosul de carne stricata si de ceapa statuta??? Bleah!
7. De ce trebuie spalata zilnic chiuveta de la baie si WC-ul?...simplu...unii dintre voi, probabil majoritatea, va barbieriti si va pipiliti zilnic...unii dintre voi uitand sa ridicati capacul de la toillete sau si mai grav uitand sa dati cu peria de WC la nevoie...Poi cine han tatar credeti voi ca se spala pe dinti si pe fata la chiuveta plina cu "tzepi" de-ai vostri si alte chestii pe care nici nu le mai pomenesc! Sau si mai grav...WC-ul ala credeti ca e ok asa??? Ca si in gara? Sau ar trebui sa fie pregatit, in asa fel, ca macar acasa, sa te poti aseza cu incredere pe el...
8. Ce are camasa daca nu-i calcata??? Nu se vede sub pulovar...(chiar daca are 100 calcate, el o vrea pe cea necalcata, ATUNCI!)...Poi cum nu se vede mai? Nu are guler si mansete camasa? Daca ti-e cald si trebuie sa te dezbraci pana la camasa??? Nu te faci de mandra minune? Ce e greu de inteles la faptul ca o camasa trebuie sa arate impecabila pe un barbat?...Da-mi Doamne rabdare sa tac, ACUMA!!!
9. Sosete rupte in varf? Si ce daca?...si presedintele frantei a aparut cu ele rupte in public! Poi mai maimutelor, astea se rup doar la unghii netaiate la timp...la GHEARE! Poi e greu sa-ti tai si unghiile de la picioare? Ca de-aia esti fiinta inteligenta si superioara...sa te diferentiezi de animale si bestii...uneori si ghearele vorbesc...
Sau daca tot vezi sosetele rupte, ia o pereche buna...fa ce vrei cu cele rupte...arunca-le...sau umbla fara!

Ar mai fi multe de adaugat, dar prefer sa ma opresc aici! Si nici nu deschideam subiectul, daca cineva de la un post de radio, in urma cu ceva vreme nu zicea ca are nevasta obsedata de curatenie...si ca pentru el, ca si orice barbat, e ok mizeria...cica "mizerabilii sa scrie pe noi...Jean Valjean...pe toti barbatii"!
Poi mai bine taci...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu