miercuri, 17 februarie 2010

Cum tratam singuratatea???

Simplu...pur si simplu trebuie ignorata. Cunosc foarte multe persoane, cu o gramada de prieteni care, insa, se plang de singuratate...vezi Doamne n-au un prieten (iubit). Nimic mai simplu...din cate am vazut la altii si am testat pe pielea mea.
Doamnelor/domnilor, veti fi tot singuri atata timp cat va plangeti de singuratate si atata timp cat va doriti cu ardoare sa va gasiti perechea. Dupa ce luati hotararea sa renuntati la idee, sa iesiti cat mai des cu amicii, sa va distrati la maxim si efectiv sa va simtiti bine in pielea voastra, va garantez ca va aparea cineva in viata voastra...care, in mod sigur, o sa va  faca program (cat de cat), o sa va faca sa mai rariti iesirile cu prietenii si o sa va determine sa mai renuntati la distractii si abuzuri de orice fel.
Acuma, dupa ce veti citi ce-am scris eu, o sa va mirati, poate unii veti fi sceptici, iar altii vor zice ca scriu numai baliverne. Incercati si veti vedea!
E foarte logic sa se intample asa, daca ne gandim ca totul, dar absolut totul in Univers si in traiul nostru de zi cu zi, tinde in permanenta catre un echilibru perfect!
Imaginati-va o balanta...inainte, lipsa unei afectiuni speciale din partea cuiva si lipsa fizica a unei persoane apropiate alaturi de voi, ati inlocuit-o cu altceva, respectiv cu gandul ca e mai bine singur, ca vreti distractie maxima, iar fizic, acea persoana "speciala" ati inlocuit-o cu gasca de prieteni.
In momentul in care va veti simti cel mai bine la distractiile cu amicii si va va bate gandul sa nu renuntati la asa ceva pentru nimic in lume, cu siguranta, va aparea cineva in viata voastra, care sa va dea "un tun" si, asa cum e si normal, "sa echilibreze balanta"!
In concluzie, nu fiti tristi, dezamagiti si disperati (unii) ca nu va gasiti perechea...simtiti-va bine in pielea voastra, distrati-va, ignorati tristetea si singuratatea, iar Fat-Frumos/Ileana Cosanzeana vor aparea...calare pe cal alb, Mercedes...

Bafta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu